KAKO SMO POČELI

Svaka lepa priča ima glavne aktere, a naši su dva prijatelja čija je ljubav prema kafi toliko velika da se nije mogla zaustaviti samo na ispijanju espressa, već je prerasla u želju da čari italijanskog espressa i avanturu uživanja u njemu podele i sa drugima. Svoje dvadesetogodišnje iskustvo rada sa najvećim svetskim proizvođačima kafe, istančan ukus, težnju ka inovacijama i novim trendovima sproveli su u delo 2018. godine kada nastaje brend Capsula i novi koncept ispijanja espressa capsula4me sa idejom da svakom našem karakteru dodeli svoj omiljeni blend espresso kafe.

IDENTITET BRENDA CAPSULE

Vizija stvaranja „kulture“ ispijanja kafe i sopstvenog identiteta Capsula kafe, svoj čvrst osnov ima u preduzeću iz koga potiče – Coffee Company d.o.o., čije desetogodišnje poslovanje odlikuje kvalitetna ponuda, brzina usluge, ljubazno osoblje i osećaj koji imaju  potrošači da smo u „komšiluku“ i kada to nismo. Vodimo računa o svim detaljima pa korisnicima pružamo  i mogućnost izbora različitih kafe aparata renomiranih svetskih proizvođača i kvalitetnu uslugu njihovog održavanja i servisiranja.

PO ČEMU  JE CAPSULA POSEBNA?

Svaki blend naše kafe ima svoj karakter. Da, dobro ste pročitali, naši osetljivi ukusi reaguju različito, a naše izabrane mešavine razvijene su da ugoste različita nepca  i karakteristične potrebe raznovrsnih uživalaca dobrog espressa.

Capsula kafa razvija svoje mešavine bez dodatog šećera ili konzervansa i kreirana je samo sa ukusom koji je skriven u svakom zrnu i savršenom procesu pečenja za svaku od njih. Kvalitet se postiže upotrebom probranih vrsta kafe, koje, svaka na svoj način, doprinose da uživanje bude potpuno.

Za svaki od naših capsula4me karaktera dodelili smo jedan od blendova našeg  Capsula espressa :

  • Za Odvažne – Ristretto Forte
  • Za Konkretne – Crema Lungo
  • Za Odabrane – Crema Dolce
  • Za Nežne – Ristretto Gentile
  • Za Znatiželjne – Limited Aroma
  • Za Zahtevne – Decaffeinato
  • Za Avanturiste – Organic

Ponosni smo sto smo jedna od prvih kompanija u Srbiji koja svoje proizvode svstava u grupu ‘zelenih’. Stojimo iza odluke da koristimo biorazgradive materijale kao kompozitne, a delove kapsula i ambalaže recikliramo. Pokrenuli smo akciju reciklaže kapsula za kafu bilo kog proizvođača čime dajemo svoj doprinos u očuvanju okoline i povećanju ekološke svesti.

CILJ KONCEPTA CAPSULE

Putevi kafe su daleki i mistični, od dalekih zemalja do Italije gde se odvija proizvodnja Capsula kafe. Cilj nam je zadovoljstvo potrošača koji će se vratiti da uživa  u  vrhunskom doživljaju čitavog puta zrna kafe u jednoj šoljici Capsula  kafe ili čaja.
Radimo sa strašću  i vodimo se idejom da ponudimo jedinstven doživljaj italijanske espresso kafe u kapsulama kompatibilnim sa Nespresso i Dolce Gusto aparatima, a uskoro i našim blendovima espresso kafe u zrnu u ambalaži od 1kg i 250gr.

Cilj nam je da know–how poslovanja u Srbiji, prenesemo i na tržista Jugoistočne Evrope.