Koncept Capsula

/Koncept Capsula
Koncept Capsula2020-03-29T16:28:53+01:00

Kvalitetna sirova kafa je preduslov za dobijanje odgovarajućeg ukusa koji se formira u toku procesa prženja. Da ništa ne bude prepušteno slučaju Concept Company je razvio Capsulu sa idejom da pažljivim odabirom najkvalitetnijeg zrna kafe kreira mešavinu prepoznatljivog ukusa nastalog u Italiji, postupkom primene savremene tehnologije.

Komponovanjem kafa određenog porekla, postižu se kombinacije aroma, ukusa, tekstura čiju svežinu sa svim važnim karakteristikama čuvamo u hermetički zatvorenim plastičnim kapsulama sa aluminijumskim dnom kapsule koje imaju primenu i u Nespresso aparatima.

Concept Company osim najpopularnijih ukusa espresso kafa, svojim korisnicima pruža mogućnost izbora različitih kafe aparata renomiranih svetskih proizvođača i kvalitetnu uslugu njihovog održavanja i servisiranja.

Koncept Capsula je nastao 2018 godine, vođeni idejom da tržistu Jugoistočne Evrope želimo da ponudimo jedinstven doživljaj italijanske espresso kafe u kapsulama. Ideja nam da je know – how baziran na poslovanju u Srbiji prenesemo na zemlje iz okruženja: Hrvatsku, BiH, Makedoniju, Kosovo, Albaniju, Crnu Goru, Bugarsku, Rumuniju.

Pored konvencionalne prodaje kroz retail i maloprodajne objekte pratimo trendove i prisutni smo na tržištu i preko našeg web shop-a.

Capsula espresso kapsule kafe razvija svoje mešavine bez dodatog šećera ili konzervansa i kreiran je samo sa ukusom koji je skriven u svakom zrnu i savršenom procesu pečenja za svaku od njih. Capsula espresso pruža savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Taj kvalitet se postiže upotrebom probranih vrsta kafe, koje, svaka na svoj način, doprinose da uživanje bude potpuno.

Capsula espresso kapsule kafe predstavljaju duh italijanske tradicije konzumiranja espressa i kompatibilne su sa Nespresso i Dolce Gusto aparatima. Duplo zaštićeno pakovanje, kako same kapsule, tako i svakog pakovanja u kartonskoj kutiji sa 10 kapsula. Moderno, praktično i ekonomično pakovanje uz savršen balans ukusa i arome espresso kafe.

Capsula konept je usklađenost svetskih trendova, stila života i duha italije u vašoj šoljici. Trenutni asortiman je usmeren na segment kafe, ali ćemo uskoro u ponudu uvrstiti i asortiman čajeva vrhusnkog kvaliteta prilagođenih identičnom sistemu pripreme kafe.

Kupi online
Naruči telefonom